Bad Taste Empire söker medarbetare!

Bad Taste Empire grundades 1992 och är idag ett av Skandinaviens största oberoende musikbolag. Vi är baserade i Stockholm, har kontor i Los Angeles och agerar huvudsakligen som artist management, men sysslar också med skivbolagsverksamhet, bandbokningsverksamhet och har arrangerat festivaler både i Sverige och LA. Vi är för närvarande sex heltidsanställda och söker nu ytterligare en medarbetare till rollen som Admin & Ekonomiansvarig.

Admin & Ekonomiansvarig – Heltid, Stockholm

Bad Taste Empire söker en Admin & Ekonomiansvarig till vårt kontor i Stockholm. Rollen innefattar ansvar för den ekonomiska biten på företaget och kräver kunskap inom Budgetering, Skatter, Fakturering, Betalningar, Royalties, Avräkningar samt Bokföring då du kommer fungera som länken till vår redovisningsbyrå. 

Vi söker dig som är mycket noggrann, kvalitetsmedveten, van att ta egna initiativ och har god förmåga att strukturera ditt arbete. Som person har du en drivkraft att utvecklas och ett stort intresse av att jobba med ekonomi, siffror och administrativa uppgifter i musikbranschen. 

Vad erbjuder vi?

Vi är ett litet familjärt företag i en kreativ bransch med ett sammansvetsat team där alla har en betydande roll i företagets utveckling och strategiska beslut. Hos oss kan du verkligen påverka och göra skillnad. Vi erbjuder en kreativ och rolig arbetsmiljö som präglas av god gemenskap och framåtanda – med stora möjligheter att utvecklas och växa inom företaget. Vi sitter i härliga lokaler mitt på Södermalm och har även ett kontor i Santa Monica. Förmåner som friskvårdsbidrag, privat tjänstepension ingår såklart.

Ansvarsområden:

– Organisera företagets dagliga redovisningsrutiner

– Övergripande ansvar över artistavräkningar

– Kvittoredovisning

– Royalty hantering

– Lönehantering

– Budgetering av projekt (turneer, konserter mm)

– Det förekommer även andra arbetsuppgifter i rollen som du kommer få delta i, såsom likviditetsbudgetering, årligt revisionsarbete och bokslut.

Kvalifikationer:

– Någon form av ekonomiutbildning.

– Kunskaper inom ekonomisk redovisning.

– Mycket goda kunskaper i Excel.

– Erfarenhet av, och lätt att ta till sig ny, kunskap om ekonomi- och verksamhetssystem.

– Flexibel, nyfiken och ambitiös

– Lösningsorienterad

– På ett självständigt sätt ta ansvar för din egen utveckling genom att lära dig nya uppgifter och förbättra befintliga processer

– Utmärkt tidshantering och organisationsförmåga.

– Bra skriftlig och muntlig kommunikation på både Svenska och Engelska.

Önskvärt:

– Flerårig yrkeserfarenhet av en administrativ / ekonomi roll.

– Tidigare erfarenhet från musikbranschen.

– Grundläggande juridisk kunskap.

– Treårig ekonomiutbildning (Högskola/Universitet)

 

Kandidater kommer att intervjuas löpande och vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Skicka ditt CV tillsammans med ett kort personligt brev till: jobb@badtasteempire.com