Bad Taste Empire söker medarbetare!

Bad Taste grundades i Kävlinge 1992 och är idag ett av Skandinaviens största oberoende musikbolag. Vi är baserade i Stockholm, har kontor i Los Angeles och agerar huvudsakligen som artist management, men sysslar också med skivbolagsverksamhet, bandbokningsverksamhet och har arrangerat festivaler både i Sverige och LA. Vi är för närvarande sex heltidsanställda och söker nu ytterligare en medarbetare till rollen som junior manager.

Kandidater kommer att intervjuas löpande och vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Skicka ditt CV tillsammans med ett kort personligt brev till: jobb@badtasteempire.com

Junior Manager – Heltid, Stockholm

Till vårt kontor på söder i Stockholm söker vi en junior manager. Dina huvudsakliga uppgifter består i att assistera våra managers i deras arbete med våra artistklienter, för att på sikt ta en co-management roll och i bästa fall kunna börja signa egna artister. Det är en bred roll med varierade arbetsuppgifter som kan innehålla allt från att assistera vid en pressfotografering till att posta paket, ta fram en strategi för sociala medier eller att bistå i att koordinera ett event eller en skivrelease.

Som person är du social, kommunikativ, initiativtagande, noggrann, organiserad och ansvarstagande. Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss och du behöver vara öppen för enklare arbetsuppgifter men samtidigt kompetent för större ansvarsområden och leda möten både för och med våra artister. Du är också en kreativ och idérik person med full koll på sociala medier, inklusive marknadsföringsbiten.

Vi ser gärna att du är bekväm med textbehandling (pressreleaser, bidragsansökningar, pitchar etc.) då en hel del skrivande förekommer i arbetet – har du grundläggande kunskaper i bildbehandling, uppdatering av hemsidor och content creation är det en bonus. Rollen ställer krav på att du är duktig på att bygga relationer, skapa nätverk och mer än väl behärskar både svenska och engelska i tal och skrift, då en del av kommunikationen sker på engelska.

Att vara socialt aktiv och gå på event och spelningar är en viktig del av arbetet vilket också innebär att du ibland kommer att arbeta på obekväm arbetstid.

Vi är ett litet organiskt företag i en kreativ bransch där oförutsedda situationer och arbetsuppgifter kan uppstå – vilket kräver att du är flexibel och lösningsorienterad. Hos oss hjälps alla åt när det gäller! Vi erbjuder i sin tur en kreativ och rolig arbetsmiljö som präglas av god gemenskap och framåtanda – med stora möjligheter att utvecklas och växa inom företaget.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.