Ny singel av Julia Adams – mamma

I februari släppte hon singeln gröna linjen, i april origami, och idag 25/5 släpps singeln mammaDen släpps två dagar innan Mors Dag, men istället för att vara en klassisk hyllning från en dotter till sin mamma, är singeln något helt annat:

“mamma” handlar om min komplicerade relation till min mamma. Idag har vi ingen kontakt men jag hoppas att vi kan reda ut saker längre fram, när jag känner mig redo och starkare. Jag skrev den främst för mig själv, för att äntligen få säga allt jag känner, vilket jag är väldigt dålig på att göra när jag är i en konflikt. Men jag hoppas även att andra som hör låten och är i liknande situationer, känner sig mindre konstiga och ensamma, för det finns inget rätt och fel, inget bra eller dåligt, och familj kan man hitta i fler än dem du har växt upp med. – Julia Adams

Lyssna på ”mamma” här: https://lnk.to/JuliaMamma

Det är så sällan man hör om trasiga mor och dotter-relationer. Nästan alltid beskrivs den relationen som något som helt enkelt bara ska funka, annars är det onaturligt och tabu. Med singeln “mamma” ger Julia ett annat perspektiv på ämnet, en motpol mot kommersialiserandet av Mors Dag. Kanske kan det väcka samtal som i längden kan leda till en avstigmatisering av just normbrytande mor- och dotterrelationer. Alla döttrar kan ju tyvärr inte hylla sina mammor.

I sommar kan ni se Julia Adams live på följande ställen:

Latitud57, Oskarshamn 6/7
Gröna Lund, Stockholm 16/7
Queens of Pop, Sofiero slott Helsingborg 27/7
Queens of Pop, Botaniska Trädgården Uppsala 3/8

Fler spelningar tillkommer!

Julia Adams
www.juliaadams.se
open.spotify.com/artist/3Cg6FMCFpcMHugD262Ynrl
www.facebook.com/JuliaAdamsOfficial
www.instagram.com/juliapollyadams
twitter.com/juliapollyadams