PREMIÄR! Ny singel av Julia Adams – Gröna linjen

Julia Adams är en del av den nya generationens unga, begåvade artister och låtskrivare i Sverige. 2015 släppte hon debut-EP:n Chanslös och sedan dess har Julia skapat drömmig, beatbaserad popsaga efter varannan, Allt jag nånsin, Som jag, 0400AM, R – alla skrivna av henne själv. Nu är Julia aktuell med tre nya singlar som kommer släppas under våren 2018.

Först ut är singeln Gröna linjen som släpps idag 23/2! 

Gröna linjen är en melankolisk, soulig popdröm som handlar om att vara kär i en annan person än den man är ihop med. Den är personlig och ärlig, precis som det brukar vara när Julia skriver låtar. Julia är en mästare på att måla upp en bild för lyssnaren, att få en att känna att det är just dina upplevelser hon beskriver. I Gröna linjen möts vi av ett par som sitter på tuben, på (you guessed it) Gröna linjen, i ett kallt och hårt Stockholm.

Tjejen sitter och tänker på en annan kille som hon har träffat, och stämningen är sådär tryckt som den bara kan vara när man är ihop med någon och båda vet att det är slut, men ingen vågar säga det. “Speglar mig i fönstret, ser oss, men tänker på igår / Känns som du vet, men du sitter tyst, vet det är fel, men jag kan inte sluta”. Och i refrängen sjunger hon ut om hur den nya killen får henne att känna helt nya saker; ”Det han gör med mig är nånting som du aldrig gjort, när han tar på mig så känns det som vi hör ihop” – och man vill sjunga med och ta henne i handen och hoppa av tuben och dumpa den där killen och gå vidare.

2018 blir ett produktivt år för Julia Adams, med tre nya singlar under våren och ett debutalbum till hösten. Där emellan ska hon göra massa livespelningar, bland annat på Queens Of Pop (tillsammans med Zara Larsson, Icona Pop, Molly Sandén m.fl) på Sofiero slott i Helsingborg (27/7 och i Uppsala Botaniska Trädgården (3/8). Fler spelningar tillkommer!

Lyssna på ”Gröna linjen” här: http://spoti.fi/2ELLmtF

Högupplöst pressbild: http://bit.ly/2Fpkwoc

Julia Adams

www.juliaadams.se
open.spotify.com/artist/3Cg6FMCFpcMHugD262Ynrl
www.facebook.com/JuliaAdamsOfficial
www.instagram.com/juliapollyadams
twitter.com/juliapollyadams