Producenttalangen Anton Axélo ny klient hos Bad Taste Empire

Bad Taste Empire har funnits sedan 1992 och har kontor i Stockholm, Malmö och Santa Monica, USA och har inkluderat verksamheter som skivbolag (Bad Taste Records), musiklicensering, management och artistbokning, men har det senaste året omstrukturerat verksamheten för att kunna lägga all fokus på management. Bad Taste jobbar sedan tidigare med Jason ’Timbuktu’ Diakité, Julia Adams, Tomas Andersson Wij, Chords, Tingsek, Danko Jones och Lemaitre. Nu knyter de sig till producenttalangen Anton Axélo.

Anton Axélo startade sin karriär i musikbranschen som musiker, men rörde sig med tiden mer och mer mot producentrollen. Han jobbar från sin egen studio på Söder i Stockholm och skapar där en ljudbild bestående av en unik mix av sounds med bakgrund i både hiphop och pop.

Just nu skriver och producerar Anton artisten Esther Vallees kommande album. Under 2017 var låten ”Your name”, skriven av Anton Axélo, Esther Vallee & Jonas Quant en av de mest spelade låtarna i svensk radio, och Esther har blivit spådd att bli ett av 2018’s stora genombrott och “Sveriges nästa stora popexport” av flera svenska medier.

Anton har nyligen skrivit och producerat musiken till två globala H&M-filmer 2018 för reklamfirman Forsman & Bodenfors, samt producerat musiken till Tankas / Volvos nya kampanj för F&B Inhouse som släpptes häromveckan. Han är topliner/co-producent på Grammisnominerade hiphopgruppen Mouthe’s album NUVO – och utöver detta jobbar han just nu med flertalet kommande släpp med olika artister och låtskrivare i Sverige, England & USA. Världen ligger för Anton Axélos fötter.

Lyssna på Higher med Esther Vallee, producerad av Anton Axélo: https://spoti.fi/2BJAitX

Kampanj för H&M, musik producerad av Anton Axélo: https://bit.ly/2Cmge1b

Kontakt manager jonas@badtasteempire.com